Odborná prax v Španielsku

espanol219

 

Bolo 29. 03. 2019 a my sme sa o 23.50 h stretli na autobusovej stanici v Martine. O polnoci  sme sa rozlúčili s rodičmi a vyrazili sme za dobrodružstvom do nádhernej Granady v Španielsku.

Prax trvala dva týždne a myslím, že za všetkých môžem povedať, že boli perfektné. Ubytovaní sme boli v apartmánoch vo veľmi peknom hoteli Nest Flats, ktorý mal na streche terasu s nádherným výhľadom na historické centrum Granady. Praxovali sme v hoteloch i v cestovnej agentúre, väčšinou oddelene a v rôznych časoch, ale aj spoločne. Naučili sme sa, ako vyzerá chod hotela a aj jeho administratíva. Popri praxi sme mali aj voľný čas, ktorý sme využili na spoznávanie mesta. Navštívili sme Alhambru – známy stredoveký komplex palácov a pevností maurských panovníkov v Granade, očarujúce štvrte Granady Albayzín, kde to dýchalo arabskou kultúrou a Sacromonte, kde domčeky v skalách a jaskyniach zdobili maľované taniere. Keďže more v Granade nebolo, išli sme si ho užiť do neďalekej Salobrene. Iný deň sme sa zas nechali uniesť rytmom flamenca a vyšli sme si na tapas. V Granade sa nachádza aj najväčšie nákupné centrum Španielska – Sierra Nevada, kde si všetci prišli na svoje.

Okrem zážitkov sme sa za tieto dva týždne aj veľa naučili a určite nás obohatili. Všetci sme veľmi vďační spoločnosti KABA Slovensko, ako aj našej škole za túto príležitosť a prax v zahraničí odporúčame do budúcnosti aj nižším ročníkom.

 

Nina Majerčíková, III. C

 

espanol119

 espanol219

 

 

 

 
Nájdete nás aj tu

instagram fb

Kontakty

Obchodná akadémia

Bernolákova 2

036 37 Martin

 

043/422 18 90

043/422 35 79

office@oamt.sk

 

Zriaďovateľ

   logo zsk 

 

Správa o VV činnosti

dokument

Jedálny lístok
Žiacka knižka
ISIC/EURO 26

isicoa3

Meniny
Meniny na web
Dotazník spokojnosti

dotaznik