Výmenný pobyt s partnerskou školou Zernike College

13

 

V dňoch 1.-8. apríla 2017 sme sa spolu s ďalšími našimi spolužiakmi a s p. profesorkami Mgr. Martinou Dudekovou a Ing. Ľubicou Mikušovou zúčastnili na výmennom pobyte s partnerskou školou v holandskom meste Groningen. Radi by sme sa s vami podelili o naše zážitky a skúsenosti.

Keď sme po 19 hodinách cesty dorazili na miesto, naše pocity boli zmiešané. Niektorí z nás boli nadšení, niektorí sa báli a niektorí ani nechceli vystúpiť z autobusu. Akonáhle sme po prvýkrát uvideli naše hostiteľské rodiny, stres sa pominul. Nedeľné popoludnie sme strávili so svojimi rodinami a spoznávali sme nové prostredie.

Utorok bol deň, na ktorý sa tešil hádam každý. Spoznali sme čaro Amsterdamu. Každý si tam prišiel na svoje. Vo večerných hodinách sme sa vrátili späť ku svojim rodinám.

Posledné dopoludnie sme si spestrili prehliadkou mesta Groningen. Vedeli sme, že štvrtkový večer je náš posledný a preto sme si ho naplno užili na párty, kde sme stretli študentov z iných krajín.

Piatkové ráno bolo pre nás najťažšie. Odchádzali sme od ľudí, ktorých sme si obľúbili za tak krátky čas. Boli to naše posledné chvíle a my sme sa neubránili slzám.

Laura Obžutová, Zuzka Lipničanová, Betka Móricová – II.C

 

 14

 

 15

 

 

 

 

 

 
Nájdete nás aj tu

instagram fb

Kontakty

Obchodná akadémia

Bernolákova 2

036 37 Martin

 

043/422 18 90

043/422 35 79

office@oamt.sk

 

Zriaďovateľ

   logo zsk 

 

Správa o VV činnosti

dokument

Jedálny lístok
Žiacka knižka
ISIC/EURO 26

isicoa3

Meniny
Meniny na web
Dotazník spokojnosti

dotaznik